Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

theodora

A-lagspiller

Ble medlem: 19 apr 04
Innlegg: 244

Lagt til: 05 mai 04, 10:43
Endret: 05 mai 04, 10:44
DeKjök.
Jeg er heller ikke medlem av Plankehaugen, og jeg er så enig med deg i at det er Plankehaugen og ildsjelene bak som har fått igang hele stadion over de siste 2 sesongene.

Det som slår meg er at hva hadde fredrikstad supporterne ""rykte og anseelse" vært uten utallige timers med dugnad, planlegging og et brennende ønske om å gjøre dette til Norges beste supporterklubb! Det er jo disse som har medvirket til at FFK har en slik steming rundt sine kamper.
Slik det er nå så får man frysninger på ryggen av å se det rød-hvite havet, og høre de "vakre" sangene. Uansett om man er på stadion eller følger kampen hjemme!!!!
Rart at FFK ledelsen ikke har forstått dette....? Eller er det pengene som råder mest!!


OG TIL tynter!!!
Ingen har sagt at ting skal godkjennes av Plankehaugen. Det jeg savner (og som jeg skrev i mail til ledelsen) er at de bør invitere plankehaugen til DIALOG!!
Tror ikke FFK hadde fått så mange sponsorer de har hadde det ikke vært for supporterenes arbeid for å gjøre klubben til et attraktivt marked !!!


Det provoserer meg også at Øivind Kvammen mener at 9 av 10 vil ha denne dritten. Det som er sikkert er at vi iallefall ikke har samme omgangskrets. Men hadde jeg spurt 10 gamle damer på Torvbyen så hadde vel muligens 9 av disse sagt at "dette var en god ide".

Til plankehaugen og andre supportere:
Denne kampen skal vi vinne!!!





Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340