Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 28 mar 08, 09:37

Det mest forfriskende med medienes tabelltips i år (som vanlig ser de jo dog ut til å stort sett være basert på "tenk på et tall"-metoden, ikke ulikt kulturanmeldelsene deres), er at de ikke automatisk plasserer Rosenborg på første plass lenger. På det punktet er jeg enig med dem. Jeg er helt garantert farga litt av personlige preferanser (har ingenting imot - liker egentlig - Trøndelag og trøndere som sådan, men er dritt lei av Rosenborg-dominanse). Jeg trur fortsatt Rosenborg kommer til å være med i toppen av norsk fotball i åra framover, men den store dominansen fra (Nils Arne) Eggen-tida og innkassering av seriegull sånn omtrent i august, trur jeg er borte for godt - og takk for det!

Jeg trur ikke Rosenborg vil ta gull i år. Det kan selvfølgelig skje, men da kommer det nok til å være mer snakk om marginer enn dominanse. Jeg trur de vil trenge noen år på å bygge seg opp igjen før de når gamle høyder, og innen den tid håper jeg at også flere andre lag (blant dem forhåpentligvis FFK) vil ha klart å nå opp på samme nivå. Når jeg lar hjertet tale, så håper jeg at det blir mange år før Rosenborg klarer å kjempe helt i toppen igjen. En tur ned i vikarbyråligaen kunne også være forfriskende for dem. Dessverre innser jeg vel at mulighetene for akkurat dét er relativt små.

Mine tips:

Jeg vil tippe at Rosenborg havner et eller annet sted oppe blant topp 5 i år, i hvert fall overveiende sannsynlig på øvre halvdel av tabellen (men så lenge det er mulig, har man jo et lite håp om nedre). Jeg er ganske trygg på at de ikke vinner.

FFK tipper jeg også på øvre halvdel - for real denne gangen. Topp 5 hadde jo smakt fortreffelig, og klarer guttæne for en gangs skyld å skjerpe seg på bortebane, så burde det være mulig også.

På nedrykksplass håper jeg naturligvis - som så mange - på HamKam. Det ser vel kanskje (før første spark er tatt, riktignok) mer sannsynlig ut med en annen kandidat, men håpet lever!

Forøvrig avstår jeg fra tippekonkurransen og tar spenninga utover sesongen.

---------------------------

Svensk magi!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f