Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 27 mar 08, 20:07

Skulle ønske at noen fra styret kom på banen og uttalte seg her på forumet i denne saken. Vet at de er her inne og leser stort sett alt det som blir skrevet, og uttaler seg i hytt og vær  i mindre viktige saker. Dette her er verken drittslenging eller uthenging av noen, men er faktisk et veldig viktig standpunkt styret i PH nå må ta videre.

Silje, Roy, Ulf, Jaran ( de som uttaler seg i media ) bør ta dette her veldig på alvor, hvis de vil ha ro og fokus i egne rekker. Hvis de ikke skjønner at de har dummet seg ut, så må noen fortelle det til de. Vet om mange som er veldig opprørte over den siste tids uttalelser, hvor innslaget i gårsdagens TV2 sport tok kaka. 

Det må bli slutt på soloutspill i tide og utide fra styrets side. Somsagt så anbefaler jeg det jeg skrev i mitt tidligere innlegg. Få inn andre talspersoner som vet hva dette handler om/ hvilke konsekvenser diverse lite gjennomtenkte utspill vil/kan få. Jeg bor i Oslo, og vet at vi/PH nå har mistet den respekten vi en gang hadde i fotball Norge. Men hvis styret vil at vi alle skal bli sett på som en gjeng med tullinger, så har de ihvertfall klart det.

PS! Forstår ikke at ingen kunne fysisk fjerne den personen som gråt på sporten i går. Han burde vært beskyttet mot seg selv .Er så flaut at jeg ikke engang kan beskrive det. Skulle tro han hadde mistet et nært familiemedlem. Er utrolig opprørt over hvor langt MA saken har gått i PH ( styrets ) egne rekker. Konsentrer dere heller om det som er jobben deres/vår..støtt laget og klubben i tykt og tynt..ikke uttal dere og ta standpunkt i straffesaker. Personer kommer og går..klubben består.   

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340