Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 27 mar 08, 09:17

Ser av dagens FB at Jaran Berg nå toner ned styrets "forherligelse" av MA, og godt er heldigvis det. Men er litt interresant Jaran at du i dagens F-B sier at du ikke ønsker å kommentere dommen, mens det var dessverre akkurat det du gjorde på TV2 sporten i går. Mitt råd til styret er som følger.

1.Sørg for at det kun er en talsmann/kvinne i media. Ikke 3/4 som idag. 

2. Mangler dere idag en samlende/dyktig talsperson/kvinne..skaff dere det. Lars Thoresen var en slik person. Tror djpete kunne blitt en slik person hvis han hadde hatt ork eller lyst. Undertegnede kunne også kanskje ha bidratt mer, men jeg bor dessverre i Oslo og er ikke nok tilgjengelig pga jobb.

3. Tenk nøye igjennom hva dere sier i media på vegne av over 4000 medlemmer. Utal dere ikke i saker dere ikke kan eller har noe kunnskap om. Styret og PH oppgave er å støtte FFK, og lage en god ramme rundt kampene. Ikke ta stilling i straffesaker.

4. Jobb med å bygge opp igjen alt det positive som var i PH før utestengelsen av BRH medlemmer, MA saken etc. Vi var en veldig dyktig supporterklubb, med en veldig god stemning og ramme rundt kampene. Vær inkluderende. Lytt til PH - medlemmer, også BRH/RHE . 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340