Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 26 mar 08, 09:50
Men hvordan vil styret i FFK forholde seg dersom det blir en anke (noe det sannsynligvis blir, som Lemmy sier)? Uansett utfall i tingretten - ved en anke vil Morgans status være den samme som før. Tiltalt i en straffesak, men ennå ikke med en rettskraftig dom. Dermed er vi like langt.

Morgans forhold til klubben er at han er ansatt som administrerende direktør, men er sykmeldt (eller er dette endret? Er han formelt i permisjon?). Sykmeldingen kan vel neppe tenkes å bli forlenget helt inntil en ankesak er avsluttet, noe som kan komme til å drøye bortimot et år til.

I følge VG vil Morgan bli tilbudt en annen stilling, som sportsdirektør - jeg antar det forutsetter frifinnelse. Personlig mener jeg fremdeles det beste vil være at dersom rettssaken ikke avsluttes med dagens dom, søker Morgan permisjon fra sin stilling. Det er mest egnet til å skape ro i forhold til klubben. Og det ville være svært nyttig for klubben å få ro nå når sesongstart står for døren. Det siste vi trenger er stort mediaoppstyr som følge av rettssaken - hvor jo FFK slett ikke er en part.

Uansett er jeg spent på hva utfallet i retten vil bli. På den ene siden virker det opplagt at her har både Morgan og andre kuttet hjørner og tøyd grenser. På den annen side - hvor er rettferdigheten i at der hvor både Chelsea, Lyn, spillere og agenter har opptrådt svært uryddig og enkelte i en moralsk og fotballjuridisk gråsone, der er det kun én mann som står tiltalt og risikerer straff?

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f