Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 25 mar 08, 14:33

Det er bare å innrømme det, Moss var bedre. Ikke ferdighetsmessig, men det satt oppe i huet deres. Det er heller ikke så rart. Hva har Moss å tape? Bortebane mot et tippeligalag, som det bare er en bonus å slå? Må være kjempegøy for spillerne å gå utpå der og spille fotball! Så får seier være en bonus. Mens for FFK skal man vinne, det fins ingen bonuser. Selvom man spiller kjempebra, så er det faktisk å forvente mot et Adeccolag.

Hele laget var helt elendig i går. Forsvaret gjorde tre blundere, og det kan man ikke tillate seg. Wehrman og Gashi hadde ikke dagen, men sånne dager må man forvente at kommer innimellom. Syns Grönhagen burde byttet ut en av dem, mest for deres skyld. Kantene fungerte helt greit, men ble litt usynlige utover i kampen.

Men spissene er faktisk de som skuffet meg mest. Spissene, og ballene som ble servert til spissene. For Moss spilte defensivt veldig klokt, og la forsvarslinja si forholdsvis lavt for å skape lite bakrom. Keeperen deres var i tillegg utrolig god til å lese spillet, snappet opp flere baller som ble lagt i bakrom mot Brian West. Og når forsvaret deres løser det såpass lett, da må man klare å omstille seg i måten å spille fotball på. Vi hadde noen langballer mot Gardar, men han er jo fryktelig dårlig på hodet til å være så høy!

 Og da må vi igjen omstille, eller i hvertfall variere angrepsspillet vårt litt mer. Personlig mener jeg at ballen bør spilles på møtende midtbanespiller, helst på annenbevegelsen. Hvis Wehrman stikker og Gashi møter, kan Gashi legge ballen ut til backen. Backen kan da enten spille på en møtende Wehrman/møtende spiss eller rett til kantspilleren. Kantspilleren og backen skal da utfordre på kanten, og legge inn. I boksen skal vi da ha en spiss, motsatt kantspiller, Gashi og eventuelt Wehrman hvis han rekker.

Får man til et slikt spill innimellom, er det for det første effektivt og for det andre meget underholdende. Det er en angrepsstil som bør spilles hvis man ikke har høyt press på seg, og man må være presis i pasningene. Er vi i tillegg flinke til å fylle opp boksen og nøye med og på innlegget, bør det fort resultere i et mål!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f