Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 23 mar 08, 21:33

Mens noen velger å gi Mascherano og Reina skylden, velger jeg å ta et perspektiv hvor jeg setter Ferguson som en indirekte syndebukk. :)

For jeg skjønner godt hvis dommer Steve Bennet var pissnervøs før kampen! Etter Fergusons uttalelser etter Bennets utvisning av Ronaldo tidligere i år, tenker jeg at Bennet gjorde en del for å ikke havne i Fergusons søkelys enda en gang. Forståelig nok, egentlig.

Han gjør jo forsåvidt ingen grove feil, men Mascherano-saken kunne vært løst annerledes. Å gi et gult kort så tidlig i kampen er sjeldent klokt. Tenker han seg om litt, skjønner han at Mascherano var kjempetent og derfor takla stygt. Hadde han sluppet unna med en advarsel, hadde det vært bedre. Og når Mascherano begynte å rope "fuck off" gjentatte ganger, burde Bennet tilkalt seg kaptein Steven Gerrard og bedt ham roe ned Mascherano.

Men selvfølgelig, Liverpool har bare seg selv å skylde på. For det første burde Mascherano vært roet ned allerede når han fikk det gule kortet, og begynte å rope "fuck off". Jeg var 100% sikker på at Mascherano kom til å pådra seg rødt kort når jeg så reaksjonen hans etter at han fikk sitt gule kort, satt og håpet på at han ble byttet ut!

Og forsvars- og keepertabbene er enorme! Rooney skulle aldri fått ballen i forkant av det første målet, det var press- og ledningsfeil som gjorde at de fikk rulla ballen helt ut. Og Skrtel går ikke skikkelig opp i duellen, samtidig som Reina er vanvittig dårlig og nervøs i feltarbeidet. 2. målet er nok en gang en forsvarsfeil og keepertabbe. Store gutter som Carragher og Skrtel klarer ikke å hamle opp med Ronaldo som er forholdsvis liten? Da ber man om tap! Tredje målet er billig igjen, forsvaret står og sover.

Kjempeskuffa over Liverpool! Manchester var ikke tre mål bedre enn Liverpool, men det var enkeltspilleres skyld at det ble tap. Desverre.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340