Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 21 mar 08, 12:17

Tror ikke stemninga i troppen var noe særlig god. Alle vet jo at John Anders Bjørkøy ville vekk, tror faktisk det begynte med en gang Grönhagen kom. Han vurderte å finne en ny kaptein, og det er forståelig at det ikke akkurat er noen tillitserklæring. Når vi i tillegg hentet to midtbanespillere av høy klasse på sommeren, ville nok Bjørkøy finne seg en ny klubb. Det kan godt hende han var profesjonell nok, men sånt merkes i en gruppe. Kvisvik og Ramberg surna vel litt etter uttalelsene til Grönhagen etter Odd-kampen.. Shaaban har jo også kritisert en del i klubben tidligere, og også han ønsket seg vekk.. Uansett hvor profesjonelle disse var, så merkes det fort på medspillere!

Det skal ikke så mye til før sånt bidrar til at en gruppe presterer dårlig. Og når Kvisvik og Bjørkøy er på banen og helt tydelig underpresterer, så blir stemninga dårlig. Resultatene uteblir, og man er inne i en ond sirkel. Kanskje var også spillerne litt mettet? Man var ute av nedrykksstriden, og det var en helt uvant ting. Samtidig var det ikke noe særlig sjanse for å få en plassering blant de 4-5 beste, så da kan det hende man så seg fornøyd med å ligge midt på tabellen.

Dette tror jeg derimot ikke skjer i år. Vi har fått bort to som ikke lenger ønsket å være FFK-spillere, greit nok. Vi har fått inn en meget seriøs spiller i Abgar Barsom. Jeg er 100% sikker på at han er en spiller som gjør andre spillere gode, som drar med seg laget på en dårlig dag. Vi har også flere sånne typer i Gashi, Wehrman og Piiroja. En såpass løps- og temposterk midtbane vil helt sikkert smitte over på de andre. Og vi tåler at feks. Gashi har en dårlig dag, for kanskje Barsom drar ham opp igjen.

Et lag kan gjerne ha gode enkeltspillere, men har det ikke spillere som gjør hverandre gode, også på dårlige dager, kommer laget aldri til å bli et bra lag!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340