Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 21 mar 08, 01:34

Opprinnelig postet av Rune Haugen
Er det kun jeg som ser at laget datt sammen på slutten av sesongen eller ?? Jeg mener at sentrallinja i laget burde vist vei da. Men det gjorde de ikke, og det skuffer meg.

Helt klart ikke. Laget falt jo fullstendig sammen utover høsten. Årsakene kan være mange og er sikkert sammensatte. Personlig tror jeg oppstyret rundt tiltalen mot Morgan og sykemeldingen hans, inkludert usikkerheten innad i FFK om hvordan dette best burde takles, har bidratt en hel del. Skjønt den slags innvirkning kan verken måles eller bevises, det er vel mest bare noe jeg tror. Men det gjør jeg også. Lagets fokus falt litt sammen der. Som om en bølge av fremgang ble møtt med et skudd for baugen, og så mistet skuta fremdriften.

Kan være enig med deg i at det var nettopp i slike stunder at spillere som Wehrman og Gashi "burde" ha stått fram bedre enn de gjorde, men jeg tror det er for mye å forlange. Dels var de begge ferske på laget fremdeles, og dels er det rimelig umulig for enkeltspillere å utgjøre noen forskjell når absolutt hele laget samt trener og klubben forøvrig mentalt ligger nede for telling.

I år håper jeg FFK som klubb vil være mindre sårbare overfor angrep som dette.

 

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340