Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 20 mar 08, 20:53

Du kan ikke alvorlig mene at Wehrman og Gashi ikke spilte bra i fjor, utenom de 3 første kampene, Rune? Du pleier jo, ikke vondt ment, sjeldent å komme med noe positivt, men dette var vel i drøyeste laget..

Gashi hadde, som du påpeker, 3-4 kjempekamper. Å forvente seg at det nivået skulle holde, er ikke sannsynlig. I forhold til det han presterte i starten, dabbet det en del av. Men likevel, han gjorde en knalljobb på midten! Vet ikke om du har sett på jobben hans uten ball, men den var veldig bra. Han åpnet mye rom med løpene sine, og var alltid flink til å fylle opp i boksen.

Jeg tipper at du, som flere andre, syns ballspillet til Wehrman var dårlig i fjor. Der er jeg enig. Han liker å slå mye på tvers i midten, men det er ofte pasninger på små marginer. Noen ganger går det rett og slett galt, og han har faktisk gitt det andre laget en del kontringer. Men spillet hans uten ball er som Gashi sitt, veldig bra. Men hans jobb uten ball var på en annen måte. Han dirigerte midtbanefireren godt, og tok alltid i et tak. Gikk foran i duellene, og stoppet mange kontringer. Ofte var det ikke han som brøt angrepet/vant ballen, men han dekket opp rom som enten førte til at vi fikk stabilisert laget vårt defensivt, eller at motstpilleren ble tvunget til å slå en feilpasning.

Jeg er enig i at de har mye å gå på, men de var veldig delaktige til at vi kom såpass høyt på tabellen som vi gjorde. Uten dem, med Ramberg og Bjørkøy på midten, tror jeg fort vi ville spilt Adecco-fotball i år!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340