Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 20 mar 08, 16:34

Ciaran Martyn var en nødløsning i fjor, fordi man ikke hadde sett ham noe særlig. Man visste ikke helt hva man gikk til, noe som kom til syne i serien.

Men FFK har jo ved flere ganger, ikke bare i dette overgangsvinduet, forsøkt å hente Ophaug. De forsøkte å bytte ham med Bjørkøy, noe som ikke gikk. Da kan det godt hende at FFK innstilte seg på å bruke Bjørkøy som høyreback/høyrekant, og så seg fornøyd med signeringene så langt.

Så ble Bjørkøy solgt til LSK, og behovet for nye spillere dukket opp igjen. For meg virker det som man anså Da Cruz som den beste forsterkningen av de to, siden han kunne spille høyrekant og høyreback. Etter at den har gått i vasken, tror jeg de nå vil gi mye for å hente Ophaug.

Så siden dette er en spiller de har god kjennskap til, som de har forsøkt å hente tidligere, som passer inn i troppen og er norsk, er vel ikke dette en nødløsning? Pål Andrè er en spiller som så og si alle er glad i, for de fleste er han bindeleddet mellom det nye og det gamle- 2.divisjonsklubben og den hardtsatsende tippeligaklubben. At han er god, er det ingen tvil om. Men, jeg mener at han er litt for ustabil og at han ikke holder et høyt nok nivå dersom FFK har et mål og en intensjon om å etablere seg blant de 4-6 beste.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340