Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 20 mar 08, 13:58
Endret: 20 mar 08, 13:59
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Jeg ser mange er positiv til Ophaug. Jeg synes FFK er rimelig desperate rett før sesongstart. Hvis denne signeringen går i orden så vil jeg betrakte den på samme nivå som Prytz. Dette lukter desperasjon lang vei. De må ha inn en som kan bekle bak/stopper og tar til takke med det som er det beste rett før sesongstart. Hvis det hadde vært opp til meg ville jeg prøvd ut det vi har og heller venta til sommeren med å hente inn back/stopper. Da dukker det mest sannsynlig opp noe bedre noe.

Du sammenligner Prytz som spilte for et svakt Örgryte i Superettan og bunnen av Allsvenskan, med Jan Tore Ophaug som har 100 kamper for Odense (en toppklubb i SAS-ligaen som de fleste mener holder høyere nivå enn Allsvenskan og som er kjent for å ha ligaens beste forsvar)? Ophaug er også svært populær i Odense, både fordi han er en solid spiller som presterer på jevnt bra nivå og fordi han er en ledertype. Han er ganske sikkert bedre enn Czwartek på høyreback og vil bli vår tredje beste midtstopper. Han er norsk, har masse erfaring uten å være for gammel og vil fungere som en rollemodell for de mange unge spillerne i stallen.

Dette lukter ikke desperasjon. Ophaug er jo en spiller FFK har vært interessert i lenge. Vi er tynt besatt i forsvar og har et udiskutabelt behov for en forsterkning. Ophaug med sin rutine, lederegenskaper og defensive trygghet vil være et godt kjøp nå. Jeg kan ikke se at det finnes noen bedre norske alternativer i hvert fall.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340