Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anduril

A-lagspiller
Ble medlem: 19 aug 03
Innlegg: 741

Lagt til: 04 mai 04, 08:52
Endret: 04 mai 04, 08:56
En annen grunn til at det tidvis ikke blir så mye trykk som det kunne være er at vi synger ALTFOR FORT !!

Merker det særlig godt på de sangene vi gjentar flere ganger. Det begynner bra i rolig tempo og bra volum, så går det fortere og fortere og lydtrykket synker. Når vi så starter på neste vers, starter vi rolig, og med mye bedre trykk.

Høres ut som om vi forsøker å synge om kapp med Øystein Sunde til tider, og da er det nesten umulig å få skikkelig trykk i sangen.

Klanen også slet med det samme som oss, dårlig koordinering av syngingen. Når ikke vi greier å holde oss til en sang på feltet vårt, er det ikke rart at de ikke greier det i Klokkesvingen. De gangene de virkelig tro til så er det jo dritbra å høre på.

Litt kritikk til våre egne her :

Før sesongen var vi mest opptatt av hvordan vi skulle få flere medlemmer. Et av forslagene var at vi skulle prøve å være "folkelige" slik at flere turte å melde seg inn. Jeg også ville helst hatt et felt fylt opp med syngende supportere, og ikke folk som har meldt seg inn kun for å få billett til denne kampen. Men nå er det engang slik at det er mange som har meldt seg inn, og en av privilegiene ved å være medlem er at de kan kjøpe billett til feltet vårt.

Er ikke helt sikker på at måten å få "gratispassasjerene" til å bli syngende supportere på, er å stå å skrike "så syng da for faen !" inn i ørene på dem. I "beste" tilfelle så skremmer vi dem derimot bort, i stedet for å over tid å kunne påvirke dem til å stemme i.

Kanskje burde vi til hver hjemmekamp ha kopiert opp en del sangtekster og heller gitt bort disse med et lite smil og sagt kom igjen og bli med ? "Terror" er nok i alle fall en dårlig motivator .....

Ellers var det knalltøft med mosaikk i dag ! BRA ! Den lange tarmen av en tribune vi står på innbyr ikke akkurat til å lage spennende motiver, så det var en veldig bra løsning det som var gjort denne gangen her.

Og til fyrverkeri-folket : Vent for guds skyld med å feire til kampen er avblåst neste gang .......

Dette ble langt det her .....

Anduril, med hes stemme i dag, og fortsatt bitter etter utligningen.

---------------------------

Anduril - Pennen er sterkere enn sverdet !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340