Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 13 mar 08, 09:19
Da var jeg kommet hjem fra Elland road og det må sies at det var en tung kveld på nord tribunen sammen resten av den harde kjærnen. Skal faktisk gi all honør til Cheltenham som spilte klokt og gjorde vel det meste riktig i og med at de lå konstant med 11 mann i forsvar. De spilte kompakt og gjorde det vansklig for Leeds. Det blir ikke da bedre når Leeds bare triller ball i forsvars rekka og ingen prøver å starte noen løp. Først de sist 20 prøve de å få til noe men det var for sent og Cheltenham hadde full kontroll i forsvar egentlig. Det var rett og slett en begredlig forestilling hvor personlige feil førte til baklengsmål.

Cheltenham hadde 3 baller i mål men 1 ble annulert. Cheltenham hadde også tidenses bom på åpent mål klarte ene spilleren å tråkke på ballen på en eller annen måte slik at han la ballen død på 5 meter i stede for å trille den inn, dette førte til at Leeds fikk klarert med et nødskrik, så må vel sies at Cheltenham vant fult fortjent dessverre.

Trist at de taper når jeg for første gang er på stadion men det ga mersmak både for meg og dama så skal nok tilbake en dag. Og som den evige opptimisten jeg er så tror jeg fortsatt på opprykk gjennom playoff.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f