Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 24 feb 08, 13:12
Opprinnelig postet av Gressvikslampen

Opprinnelig postet av stjernengutt
Nå ble det vel sagt, att Grønnis som regel hadde en god 1. sesong, for så og få større problemer den neste? Kanskje han er litt kontroversiell, og ikke så populær blant spillere? Men håper for  all del dette ikke stemmer.

 

Nå har jeg hørt at han er en svært gammeldags trener som er glad i pasningsøvelser og kondisjonstrening.

Isåfall er ikke dette noe spillerne bør klage over. Som fotballspiller i tenårene lærer man at det er det toppklubbene terper på, pasninger, vendinger og ballbehandling.

Når man ikke trener på dødballtrekk/ systemer og spillestil er dette bra øvelse for spillerne. Ingen, ikke engang Ronaldinho, Ronaldo eller hvem som helst annen kan bli bra nok på pasninger og vendinger og lignende.

Det jeg tror spillerne har reagert mest på er at Grönhagen har tatt et oppgjør med de dårlige holdningene som var i klubben før. Forundrer meg ikke om enkelte føler seg tråkka på når han mente at de var altfor dårlig trent også.. Det var jo den tiden hvor spillere bakte kaker for å trøstespise dagen etter tap.. Greit at man ikke blir bedre av kjeft, men å trøstespise kake? Glad for at Grönis kom inn og endra både holdningene og kondisjonen til spillerne, selvom Eggen var en fantastisk trener, han også.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340