Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 01 feb 08, 19:10
Endret: 01 feb 08, 19:17
FFK kom langt bedre med etter de første ti minuttene, og har hatt mer eller mindre full kontroll. Dessverre fortsetter FFK å brenne sjanser, og burde nok ha scoret flere mål. Både Gashi, Tegström, Fofana og Shabani x 2 har hatt skudd/avslutninger like utenfor. I tillegg har Fofana og Thomassen hatt to bra avslutninger fra skrått hold, som keeper har reddet. FFK burde ha scoret 1-2 mål til.

Første omgangs beste spiller har faktisk vært Thomassen. Han har ikke hatt noe særlig å gjøre defensivt, men har vært voldsomt med fremover, og gått på løp gang på gang. Det er tydelg at unggutten har en enorm løpskapasitet!

Noe annet de som er i hallen synes er moro, er å se Raymond Kvisvik, som nå "bare er en skygge av seg selv". Og da snakker man størrelsen, og ikke fotballegenskapene, selv om han ikke har utrettet noe spesielt i dag. Raymond har blitt mye tynnere, og det er tydelig at mannen har trent noe alvorlig i vinter.

I det andre omgang sparkes igang har FFK foretatt tre bytter. Staw, som hadde en rolig dag på jobb, men likevel tok det som kom, har overlatt plassen til Bråthen. Johansson har kommet inn for Tegstrøm,og West erstatter Fofana. Totalt tre bytter.

Edit:
Glemte beskrivelse av målet: En corner fra Kvisvik blir headet fra Wehrman og tilbake til Tegstrøm. Fra fem meter og midt foran mål scorer svensken sikkert. Tegström var på rett plass til rett tid, og det er en viktig egenskap hos en spiss!

FFK har for øvrig ikke skapt spesielt mye på cornere, og er som lag ikke særlig hodesterke med dagens oppstilling.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f