Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Fotball_fan

Bedriftsspiller
Ble medlem: 30 jan 08
Innlegg: 1

Lagt til: 30 jan 08, 14:53
Opprinnelig postet av Costanza

Litt mer her.

Bjørkøy var visst i Odense på fredag for å se på forholdene. OB vet hva FFK krever, og siden de nå tar turen til Fredrikstad så virker det for meg som dette sannsynligvis går i boks. Med eller uten Jan Tore Ophaug (liker ikke at han har slitt veldig mye med skader de siste årene).

 

 

 

Ser det er mange som mener han er "skadeforfulgt". Ophaug har overhodet ikke vært skade før denne nå i høst, så det må vel være en drøy overdrivelse å kalle ham forfulgt.... Tross at han da var ute siste halvdel av sesongen (han trente igjen for fullt akkurat da sesongen var over), har han oppnådd 99 obligatoriske kamper for OB på 2,5 år! Det tyder vel ikke akkurat på at han har ligget på sykestua de siste årene. Til sammenligning spiller de i norsk tippeliga 26 kamper i serien i året.... med cupkamper kommer vel de fleste lag opp i 30 kamper. Så hvis skadehistorikken er det hardeste motargumentet, er vel ikke det det mest hardtslående.

Når Ophaug nå er reserve, skal man også huske på hvem han konkurrerer mot på høyrebacken - Thomas Helveg, gammel Odense-gutt med tilnærmet legendestatus både i byen og dansk fotball, etter karriere med blant annet 7 år i Milan, og kom fra en tysk Bundelisga-klubb til OB. Han er også på landslaget(har godt over 100 kamper) når han ikke er skadet. Så helt ærlig....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340