Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 30 jan 08, 13:15
Endret: 30 jan 08, 13:16

Opprinnelig postet av Holters
Hva skal vi med Ophaug? Ikke er han en klassespiller som virkelig vil heve laget, ikke er han en typisk høyreback, og vi har fra før av 4 stoppere i stallen... Ophaug er en grei spiller, men det er da andre posisjoner vi trenger å forsterke først?

Slipper heller ikke jubelen løs om vi får tak i Ophaug. Men det er også noen positive sider ved ham: han er norsk, kan bekle to posisjoner (tror han har spilt mest høyreback i Odense), vil være en rimelig investering og har over tid spilt mange kamper for et Odense-lag som antakelig har det sterkeste forsvaret i SAS-ligaen. Skadene er for meg det største minuset.

Selvsagt er det viktigere med en venstreback nå, men å få inn en habil norsk spiller som kan utfordre Czwartek på høyreback og samtidig være et alternativ på stopperplass, er nesten akkurat hva vi trenger i mine øyne. Det er ikke heldig at Czwartek er uten reell konkurranse på høyreback, og i midtforsvaret er Martinsen et stort spørsmålstegn og da har vi bare tre andre stoppere i a-stallen. Vi er rett og slett tynt besatt i forsvarsleddet, og jeg har i hvert fall i hele vinter vært klar på at vi minst bør ha inn 2 nye. En venstreback + en høyreback/midtstopper er da i mine øyne det optimale.

Ophaug er en solid spiller.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340