Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 jan 08, 15:52
Endret: 10 jan 08, 16:44
Opprinnelig postet av denialsander


Når det gjelder kontroversene til Ijeh, er de virkelig så mange?  Rasismebskyldning mot Doffen? Sinna på medspiller (Svenning?)? Et par albuer? Noen beskyldninger i Sverige som aldri førte til dom eller tilsvarende?

 

 

Og rødt kort for  å si "det verste jeg har hørt på en fotballbane" som dommeren sa..... Pluss at det var ikke bare Doffen som ble beskyldt for rasisme i den kampen. Fyren er etter min mening en ufyselig drittsekk.

Når det gjelder linken du la ut, så kom jo den nyheten lenge etter at Viking gikk med på salg av Ijeh. Det eneste konkrete budet før Ijeh ble til salgs var på 7 millioner fra Lyn (som forøvrig ble hevet til 12 millioner idag). God pris for en TL-spiller spør du meg, og heldigvis mye mer enn FFK antagelig ville finne på å by...

At utenlandske klubber med en liga litt over TL standard fatter interesse når Viking bestemte seg til å selge skjønner jeg kanskje, men å prøve å få det til å se ut som om budet fra en Søreuropeisk klubb er grunnen til at Ijeh ønsket seg bort fra Viking blir jo som å komme med svaret før spørsmålet er stillt.(eller noe sånt)

Jeg ville heller ikke kalt verken Ijeh eller Raio eller noen andre for illojale om det hadde kommet et bud fra en klubb ute i Europa som var interessant og de hadde hoppet på det. Det er forståelig. Det er bare det at Ijeh ikke var til salgs og ingen utenom Lyn hadde lagt inn bud på ham. Ser du muligens forskjellen??

Uansett, jeg personlig ønsker ikke å se Ijeh i FFK. Jeg liker å ha et positivt inntrykk av spillerne i klubben, og det hadde jeg aldri klart å opparbeide med Ijeh uansett om han scorer mål. Så får andre syns hva de vil.

 Edit:Ijeh syk??? Sikkert...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340