Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 26 apr 04, 11:19
Petter Rudi klaget over at FFK-supporterne slang dritt til han under kampen. Positivt at dere laget så bra lyd at han hørte det, men siden vi fikk skryt av Riseth i forrige kamp for det motsatte, så burde vi kanskje konsentrere oss om å støtte vårt eget lag, fremfor å ødelegge selvtilliten til på motstanderen? Det klarer jo Risholt & co fint selv ;)

Noen som kan bekrefte/avbekrefte det?

Utrolig morsomt med seier i hvert fall. Tok en tur innom forumet til Tornekrattet før kampen. De var rimelig sikre på at de kom til å vinne komfortabelt, det var nevnt både 3,4 og 5 mål til Molde.

Etter kampen så graver de seg helt ned, og sier at de er utrolig dårlige som ikke klarer å slå dumpekandidat FFK, som alltid kommer til å være dumpekandidat. Da har man ikke mye peil på fotball. Det er tydelig tendenser til at FFK kan gjøre det bra allerede i år. De må jo tenke på at spillmessig har vi nesten vært på samme nivå som motstanderne vi har møtt.

Nå har vi altså møtt de tre lagene som var tippet på de tre første plassene i årets TL, og vi har fått med oss tre poeng. Dette er faktisk en veldig god start når man tenker etter.

Men har en liten følelse av at FFK gjør det bedre i kamper der vi overhode ikke er favoritter, slik at vi daler litt når vi møter svakere motstand. Håper jeg tar feil :ffk:

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340