Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 17 nov 07, 15:08
Opprinnelig postet av HotDream
Opprinnelig postet av Lemmy

 Men ser vi på spillet, og endringer på holdninger fra spillerne i fjor, vil jeg mene at denne sesongen ikke har vært helt på trynet.

Javel, da er du fornøyd med innstillingen og holdningen til spillerne i kamper som FFK-Nybergsund, Odd-FFK, FFK-Strømsgodset, FFK-Stabæk, Start-FFK, Tromsø-FFK, Sandefjord-FFK, FFK-Sandefjord, FFK-Hammarby, Hammarby-FFK for å nevne noen....?  Hvis det er gode holdninger og innstillinger fra spillerne, da har jeg missforstått selve betydningen av de orda.

Sesongen i år har vært under middels, det har ikke skjedd noen framgang resultatmessig, og vi er fortsatt like ustabile som vi har vært hele tiden i TL. Stallen er forsterket (eller er du uenig i det også?), og ifølge deg er treneren nærmest et geni, da blir det for dumt å bruke dette  (nye spillere og ny trener) som et av argumenenet for at vi ikke har blitt bedre og mer stabile. Og ny stadion skulle være et argument for dårlige resultater???? Hallooo

Når det gjelder årets sesong, så har da den ingen ting med optimisme kontra pessimisme å gjøre. Det er da realisme som er kluet når resultatene allerede foreligger. Jeg er betinget optimist for kommenede sesong, men mener at da bør resultatene komme (selv om de andre laga i TL også vil bli sterkere ). Hvis ikke bør det vurderes om rammen rundt laget er den rette (trenere, støtteapparat osv.... ) De som er ansatt i FFK er der av en eneste grunn: De skal oppnå gode resultater  med laget..!

Skulle bare mangle at ikke alle i alle aldre skulle ha lov og mene hva de vil om alt de vil, men da bør det kanskje presenteres som en mening og ikke som en sannhet...?

Jeg er enig med deg i at FFK- Nybergsund, Odd-FFK, FFK-Stabæk(2.omgang), Start- FFK, Tromsø- FFK, Hammarby- FFK var elendige. Egentlig også 2.omgangen i FFK-Brann var horribel. De andre kampene spilte vi ikke bra, men der var det ikke holdningene som først og fremst var avgjørende.

Jeg har heller ikke ment at FFKspillerne har hatt gode holdninger og innstillinger, jeg sa bare at jeg syns de er endret fra i fjor. Hvis vi ser bort fra cupene, starten og slutten på sesongen, syns jeg FFKspillerne har virket mer motiverte enn i fjor. Kampene i slutten av mai, juni og spesielt etter sommerferien, var meget gode fra FFKs del.

Jeg er helt klart enig i at stallen er forsterket, og vi har vært smarte i spillerkjøpene. Jeg har aldri ment at Grönhagen nærmest er et geni, men han er en meget dyktig trener. Hvis vi ser på de andre trenerne i tippeligaen, syns jeg vi skal være fornøyd med Grönhagen. Han er flink til å håndtere media, klok i spillerkjøpene, lur fotballtaktisk og virker som en god motivator osv.

Mislykkes vi neste år, er det først og fremst spillerne jeg syns vi bør se på. For at det bor kvalitet i dette laget, er det ingen tvil om. Kan vi endre holdningene enda litt til, tror jeg det blir bra. Jeg vil heller ha en spiller som Multaharju(han spiller jo ikke lenger, men bare et eksempel) enn en spiller som Kvisvik på banen neste år, hvis vi gjør det dårlig. For da handler det ikke lenger om at vi er et for dårlig fotballag, da handler det om at vi må spille med de spillerne som er mest tente og som vil gjøre noe der ute på banen!

Hvis du mener at jeg er påståelig i mine betraktninger, er det noe jeg tar til meg. Så lenge det ikke er rene fakta, prøver jeg å fremstille det som meninger og synspunkter. Det kan godt hende det virker som om jeg fremstiller meninger som fakta, men det er hvertfall ikke meningen.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340