Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 17 nov 07, 09:55

Opprinnelig postet av HotDream

-... og holdningen til spillerne i kamper som  ... FFK-Hammarby...
-Sesongen i år har vært under middels, det har ikke skjedd noen framgang resultatmessig
-vi er fortsatt like ustabile som vi har vært hele tiden i TL
-Stallen er forsterket

Det var da alldeles ikke noe galt med holdningen og innstillingen til spillerne hjemme mot Hammarby? Det faktum at Hammarby ranet FFK med den billigste straffa tildelt på stadion må da ikke forveksles med innsats og holdninger?  De andre kampene har jeg stort sett fortrengt eller vært så heldig å ikke sett..

Jeg er uenig i at sesongen har vært under middels. Som jeg skrev tidligere i tråden : "I år var vi 8 poeng unna 4. plass og 9 poeng over nedrykksplassen. Ifjor var vi 12 poeng unna 4. plass og 3 poeng unna nedrykksplassen.". I tillegg til det kan jeg fremheve at vi kun tapte 8 kamper (mot 10,11 og 12 sesongene før) og det var bare fire lag som tapte færre kamper.  Det synes jeg vitner om en forbedring og vi har fått en fremgang resultatmessig.

Vi er ikke like ustabile. Jeg er uenig der også. Det faktum at vi bare tapte 8 kamper viser at vi har vært noe mer stabile. Men at vi har altfor store avstander mellom FFK på en god og dårlig dag - det er jeg enig i. Når vi er dårlige er vi skrekkelig dårlige også...

Stallen er forsterket. Jeg er enig. Men først og fremst kom forsterkningene inn midt i sesongen. Forsterkningene vi fikk inn før sesongen (f.eks. ivorianerne våre) har ikke helt innfridd kanskje, men vi må ikke glemme alderen på spillerne og tilpasningsperioden. Gashi/Wehrman har vist seg å være forsterkninger, men vi må heller ikke glemme at vi mistet Brenne - en høstspiller av dimensjoner i FFK-drakta, som vi ikke hadde her i år.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340