Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 17 nov 07, 09:41
Opprinnelig postet av Lemmy

 Men ser vi på spillet, og endringer på holdninger fra spillerne i fjor, vil jeg mene at denne sesongen ikke har vært helt på trynet.

Javel, da er du fornøyd med innstillingen og holdningen til spillerne i kamper som FFK-Nybergsund, Odd-FFK, FFK-Strømsgodset, FFK-Stabæk, Start-FFK, Tromsø-FFK, Sandefjord-FFK, FFK-Sandefjord, FFK-Hammarby, Hammarby-FFK for å nevne noen....?  Hvis det er gode holdninger og innstillinger fra spillerne, da har jeg missforstått selve betydningen av de orda.

Sesongen i år har vært under middels, det har ikke skjedd noen framgang resultatmessig, og vi er fortsatt like ustabile som vi har vært hele tiden i TL. Stallen er forsterket (eller er du uenig i det også?), og ifølge deg er treneren nærmest et geni, da blir det for dumt å bruke dette  (nye spillere og ny trener) som et av argumenenet for at vi ikke har blitt bedre og mer stabile. Og ny stadion skulle være et argument for dårlige resultater???? Hallooo

Når det gjelder årets sesong, så har da den ingen ting med optimisme kontra pessimisme å gjøre. Det er da realisme som er kluet når resultatene allerede foreligger. Jeg er betinget optimist for kommenede sesong, men mener at da bør resultatene komme (selv om de andre laga i TL også vil bli sterkere ). Hvis ikke bør det vurderes om rammen rundt laget er den rette (trenere, støtteapparat osv.... ) De som er ansatt i FFK er der av en eneste grunn: De skal oppnå gode resultater  med laget..!

Skulle bare mangle at ikke alle i alle aldre skulle ha lov og mene hva de vil om alt de vil, men da bør det kanskje presenteres som en mening og ikke som en sannhet...?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f