Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 02 nov 07, 17:35
Endret: 02 nov 07, 17:57
Opprinnelig postet av dracula

Enig, dersom "Værstegutta" har den minste "skam i livet" bør de snarest avklare om de kun hadde økonomisk gevinst tankene. Slik denne saken nå framstår, virker det som om de kun har tenkt egen fortjeneste, øke verdi på salgsobjekt på  "Værste", uten å tenke det minste på FFK.

Selvsagt hadde "Værste-gutta" egen økonomisk gevinst i tankene. De driver jo faktisk butikk, og har da heller aldri gjort noen hemmelighet av at de ser på Stadion som en motor for å få i gang aktivitet der ute?

Jeg synes forøvrig det begynner å bli et sørgelig mønster i reaksjonene fra supportere og klubben når ting går FFK i mot. Når Morgan Andersen ble tiltalt for økonomisk svindel og resten av Norge forstod at han burde permitteres fort som f..., så skrives det her inne at det er "hovedstadspressen" og "hylekoret" som egentlig har skylda...

....og når FFK-styret faktisk setter sine navnetrekk på en stadionavtale og smiler fra øre til øre og er strålende fornøyde med seg selv, så er det plutselig "Værste-mafiaen; som egentlig har lurt dem trill rundt?

Halloooo.... her er det jo ganske åpenbart at styret selv ikke har forstått hva de har gitt seg inn på. For det er vel ingen som påstår at også denne kontrakten er forfalsket??

Virker som om FFK og en del supportere har et stykke å gå når det gjelder å ta ansvar for klubbens egne handlinger.

"Amatørenes teater" skrev Truls Dæhli i VG....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340