Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 25 okt 07, 13:22
Opprinnelig postet av Lars 29

En ting er hva budjettet ligger på, noe helt annet er midler til spillerkjøp..KTE midler til spillerkjøp var langt mindre og en brøkdel av det Grönis har hatt til rådighet i år. Tror vel også KTE ville hatt spillere som Gashi, Wehrmann etc, men istedet måtte han handle spillere fra en helt annen prisklasse.

 

En ting til:

Hadde Eggen kjøpt 2 kvalitetsspillere istedet for 5-6-7 som kanskje kunne bli bra, så hadde han hatt de midlene du snakker om. Bruk og kast mentaliteten til Eggen var helt utrolig. Og ja han er en mediaklovn. Refererer fra dagen utgave av Finansavisen, som er veldig betegnende på KTE mye ord, lite plan og helt hodeløst:

"RBKs ledelsesekspert

Rosenborg har en "ledelsesekspert". Ja, det er helt sant. Sportsdirektør, Knut Torbjørn Eggen sa det selv til Dagsrevyen tirsdag. "Ledelseseksperten" har sågar rådet Eggen til å holde avstand til trener Tørum, fordi "vi ha` itj fojnne hveranijnner på kommunikasjon," som Eggen beskriver det.

Vi undres på om det var den samme "ledelseseksperten" som anbefalte Eggen å offentliggjøre at han ikke er på talefot med treneren - to dager før treneren skulle gå løs på den formidable oppgaven det er å slå Valencia - og å fortelle til Aftenposten at "treneren måles på resultater og de har ikke vært gode nok" - dagen før Tørum skulle prøve å slå Chelsea.

Hvem er denne Rosenborgs "Ledelsesekspert"?

Er etternavnet Eggen? Har han kallenavnet Elgen? Er han under 1,50 cm høy? Er han faren til èn på laget?"

 

Et utrolig betegnende innlegg, som sier MYE om KTEs evner som leder.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340