Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 24 okt 07, 12:45

Det blir så dumt å lese endel kommentarer om KTE her inne, medieklovn, kongen på haugen etc er ord som blir brukt. Har egentlig noen folk her inne noe som helst greie på fotball og historien om hva som skjedde under KTE?. Dette er faktisk mannen som fikk oss opp 2 divisjoner på 2 år, holdt oss i TL i 3 år, og siste sesongen fikk til en 8 plass, samt cupgull..Med det mannskapet vi har i år, så burde da minst en 4 plass, slått ut Hammarby , og en kvarfinale i cupen vært en realitet..klarte/klarer vi det..nei...

Morsom lesning å påstå at hvilken som helst trener hadde klart dette, med de samme midlene til rådighet..At vi vant 2 divisjonsavdelingen er forsåvidt greit, med Tore P og Trondsen i midtforsvaret, men at vi skulle vinne 1 divisjon, samt holde oss i TL er en stor bragd. Ikke heller påstå at FFK hadde så mye mere midler enn mange andre klubber, det medfører ikke riktighet. En ting er hva budjettet ligger på, noe helt annet er midler til spillerkjøp..KTE midler til spillerkjøp var langt mindre og en brøkdel av det Grönis har hatt til rådighet i år. Tror vel også KTE ville hatt spillere som Gashi, Wehrmann etc, men istedet måtte han handle spillere fra en helt annen prisklasse.

Blir  også dumt å uttale seg om hva som skjer eller har skjedd i Trondheim. At også styret vil ha vekk Tørum er en dårlig skjult hemlighet..KTE kom inn på Lerkendal etter at denne prosessen har startet, og at resultene ikke har holdt RBK standard..Og etter 3/4 mnd i en jobb, blir det for dumt at vi nå skal synse om hans jobb og kvalifikasjoner. Er det noen som da må stilles til ansvar så er det R.Bratseth.

Striden mellom MA og KTE var på en helt annen måte. Da KTE ikke anså MA som kompetent nok, og er vel heller ingen tvil om at KTE visste om MA noe frynsete rykte fra før.Tror vel at vi alle her inne kan være enige om at  KTE har en helt annen kompetanse når det gjelder fotball, enn det MA noengang vil få..   

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340