Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 13 okt 07, 01:20
Endret: 13 okt 07, 01:25
Opprinnelig postet av kanogvetalt

Spørsmålet er om kontrakt 1 ble undertegnet av begge parter. Ble den det er Morgan uskyldig og Lyn/Man U går klar.

Er kontrakten falsk vil Lyn og Man U betale, om Chelsea gjør krav på dette, og Morgan blir dømt skyldig.

En utmerket gjennomgang av saken, kanogvetalt. Men jeg vil stanse litt her.

Vi har to parter (Lyn v/MA og Mikkel/Shittu) som en gang ble enige om en avtale (Mikkel skulle spille TL-kamper for Lyn).

Begge parter oppfyller sin del av avtalen (Mikkel spiller TL-kamper for Lyn). 

Hva gjelder forholdet internt partene i mellom er det ikke nødvending eller avgjørende i ettertid om det foreligger en skriftelig og undertegnet erklæring som bekrefter enigheten. Det faktum at begge parter har oppfylt sin del er bekreftelse god nok på at avtalen eksisterte.

Mikkel/Shittu påsto en gang at de adri hadde underetegnet (det du kaller) kontrakt 1. Det er en ganske interessaant påstand. I så fall burde Mikkel ikke ha spilt i TL for Lyn, ettersom han ikke hadde kontrakt. Om Mikkel selv ikke tenkte på det så vet vi at Shittu tenkte på det. NFF sa jo i første omgang nei til å la Mikkel spille i TL ettersom Mikkel den gang ikke var gammel nok til å skrive under på kontrakten. Det var derfor Shittu kom tilbake til Oslo så snart som mulig etter at Mikkel var blitt stor, som vi alle vet. Ergo må Shittu ha visst at Mikkel trengte en bedre kontrakt og derfor kom han til Osle for å ordne den saken (og ikke for å gå i Frognerparken, får vi anta).

Det er derfor åpenbart at Shittu både visste om og aksepterte at Mikkel hadde en kontrakt med Lyn som ga Mikkel rett til å spille i TL. Hvorvidt denne kontrakten ga Lyn rett til å selge Mikkel videre er en annen sak, det kan godt være at Lyn ikke var ment å skulle ha denne retten. Men i så fall burde Shittu ha anmeldt Morgan for å utnytte kontrakten og ha overskidt de rettigheter kontrakten ga Lyn. Det hade vært troverdig. Men Shittu påsto at han ikke hadde signert kontrakten - alstå ikke akseptert avtalen, eller om man vil; brutt forhandlingene. Og det er det absolutt ingenting som tyder på at han gjorde, tvert i mot. Derfor har den anklagen som hele saken hviler på ingen troverdighet. Derfor er det, som Morgan har sagt hele tiden, nødvendig å få Shittus forklaring på disse forholdene.  

Men nå er det for sent. Skaden har skjedd. Morgan er satt ut av spill uten at Shittu har behøvd å forklare noe som helst for noen. Uansett utfall av rettssaken neste sommer vil den skaden som nå er påført FFK aldri kunne gjøres ugjort.

Jeg har ingen tro på at Morgan kommer tilbake, selv om jeg inderlig håper at jeg tar feil. Han har for mange fiender som aldri vil slutte å jakte på ham, og som selv aldri behøver å stå for noe. Mot slike fiender er man nødt til å tape.

Det er bare å krysse fingre for at den jobben Morgan rakk å gjøre for FFK var solid nok til at FFK klarer å bygge videre på det. Da tror jeg det trengs en kapasitet av Høgmos kaliber, minst.  

---------------------------

Det er helt vanvittig det som skjer rundt Morgan Andersen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340