Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 07 okt 07, 07:52

Hjemme igjen etter to storby helgeturer.

Fikk sett den bedrøvelige forstillingen mot Start på Tv. Kun en ting å si, fortjent tap pga manglende insatsvilje.

La gå at Alseth hadde endel merkelige avgjørelser, men det forklarer ikke FFK spillernes "mentale" instilling.

Noen betrakninger, som kanskje kan provosere:

Etter arbeidseieren mot Stabæk og en god første omgang mot Brann, har det stort sett butta imot.

Greit av en kollaps slik som 2.omgangen mot Brann kan forekomme.

Den gode kampen og instillingen mot RBK (Engen United) vil jeg se vekk fra. Dette da jeg ser på denne kampen som en innsats for å vise KTE at  FFKgutta kan, og at "hans brønnpissere" og andre som våget å kritisere hadde noe rett i sine vurderinger. Mao en "hat og hevn" kamp ala lokaloppgjør.

Da står det igjen 2 kamper uten innsats VIF og Start. For å prøve å forstå hva som har hendt, er det mulig å se på omkringliggende omstendigheter. Mao har det skjedd noe rundt FFK den seinere tiden som kan være medvirkende årsak til "kollapsen". 2 ting har hendt:

1: Supporter "bråk"

2: Morgan blir tiltalt.

Personlig vil jeg ikke se vekk ifra at Morgan og dermed klubben sin situasjon også kan påvirke spillerne på lik linje som det påvirker mange andre sitt forhold til iallefall Morgan(Kane). Det er vel ikke til å stikke under en stol at FFK pga Morgan saken har fått en god del negativ publisitet i den seinere tida. Man kan ikke se bort i fra "menneskelige reaksjoner også hos spillerne, kanskje faktisk mest hos de "seriøse" som tar sitt levebrød alvorlig.

Derfor burdekanskje M.A  vurdere sin rolle i fht spillerne og spillergruppa. Kanskje burde dette tema vært tatt seriøst i FFK og iallefall tatt samtaler /drøftinger rundt dette med alle spillerne. Selvsagt uten Morgans tilstedeværelse.

Som sagt vil sikkert mange bli provosert.

Synes allerede jeg ser bl.a Paco rødglødende over PC i sitt motangrep, i tråd med " angrep er beste forsvar". Likevel velger jeg i denne saken å tro at angrep ikke er beste løsning, men vurderinger/ innspill på situasjonen.

PS. Dette er for meg et tankekors i FFK sin situasjon og trolig bare en av mange seriøse teorier som florerer rundt i de tusen hjem i Plankebyen.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340