Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 06 okt 07, 16:04
Endret: 06 okt 07, 16:13
Hvilke keepere mener du er de 2-3 beste da ? Jeg kommer i alle fall på fire stk som er minst like gode som Shaaban: Hirschfeldt, Jarstein, Myhre og Opdal. I tillegg er ikke følgende langt unna å holde (holder?) samme nivå: Arason, Brown og Johnsen.

Det vil si at Shaaban i beste fall er av de fem beste keeperne, eller en av de 8 beste. Det er på ingen måte "klart" at Shaaban er blant de 2-3 beste keeperne. Han får veldig mye "extra credit" fordi han har fått noen landskamper for Sverige i det siste. Media hyllet ham i vårsesongen når Shaaban spilte helt elendig - det sier mye!

Shaaban har såpass store svakheter i feltarbeidet han ikke fortjener å bli kalt Tippeligaens beste keeper. På strek og mann-mot-mann derimot er han suveren, men det er det flere som er. F.eks. Espen Johnsen. Men Shaaban skal selvsagt ha at han har vært veldig, veldig god i høst. Klassekeeper når han holder det nivået.

Personlig mener jeg at Opdal har hatt en vesentlig bedre sesong enn det Shaaban har hatt, og det er en keeper Brann turte å satse på allerede i ung alder. For meg er Opdal sesongens beste keeper.

Jeg tror faktisk ikke Shaaban vil være den vanskeligste spilleren å erstatte i dagens tropp. Det ville ha vært langt verre å erstatte en spiller som Raio Piiroja eller Kasey Wehrman.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340