Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 05 okt 07, 10:40

For meg virker det som om folk tror at man blir god automatisk av å være i den rette alderen. Patrioten føler seg ikke sikker på dem ennå og vil tydeligvis handle inn Jarstein og bruke ham frem til Lasse og Erik er gode nok. Patrioten er ikke alene om å mene dette, det er mange som er helt enige, og det skremmer meg. Hvis man ikke føler seg sikker på våre to ikke så alt for unge keepere og fortsetter å la dem slite benken, så vil vi nok aldri føle oss trygge på dem.

Et annet argument som at "de er ikke like gode som den svenske landslagskeeperen ennå, her må FFK ut å handle" er også håpløst. Hvor mange lag i TL ha en keeper som er så god da? Hva er det vi forventer? Bare fordi vi har vent oss til å ha en over gj.snittelig god keeper, skal vi da prioritere å bruke en haug av penger for å kjøpe inn en omtrent like god? En som vi har mindre sjanse for å tjene gode penger på? Da kunne vi like gjerne klubben stilt våre to unge keepere opp på en rekke og spøtta dem i trynet i tur og orden.

Kongenoveralt: Du skriver at "Det er sjelden at keepere på under 25 år er 1. valg for en tippeligaklubb". Jeg vil si at det er sjeldent en tippeligaklubb har så store talenter i det hele tatt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340