Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 04 okt 07, 13:30

Selvfølgelig er 15-20 mill osv. for mye, Holters. Tror ikke alle her inne er like realitetsorienterte.

Men jeg syns vi burde få solgt Shaaban for langt mer enn 4-5 mill. Vi har en svensk landslagskeeper som kanskje er i sin beste alder. For ja, keepere er bedre jo eldre de er. Noe som er naturlig, siden rutine er en meget viktig faktor for at en keeper skal lykkes og spille bra.

I tillegg er han en meget seriøs idrettsutøver, og det virker for meg som at han er meget god utenfor banen også. Og det er en helt vesentlig ting for at man skal bli god. Forbereder man seg ikke godt mentalt, analyserer trening og kamp etterpå og slike ting kan man bare glemme å bli proffesjonell. Det er forresten en ting jeg hadde håpet man ble bedre på på ungdomsnivå.(Pluss til Byprosjektet som har vært flinke til det, videreutvikl det til klubbene!!!)

Et eksempel på Ramis seriøsitet, er jo problemet han hadde med feltarbeidet tidlig i sesongen. Der var han helt hårribel(med å!) i feltet. Nå har han skjerpet seg stort, og er blitt mye sikrere i feltet. Ikke tilfeldigheter.

Mener at Rami Shaaban har mye igjen å øve på, men jevnt over er han en meeeget god keeper som jeg syns vi kan selge for rundt 8-9 mill.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f