Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 02 okt 07, 22:21

Opprinnelig postet av av en smart kæll

Argumentasjon er viktig for at man i det hele tatt skal kunne diskutere noe ut fra posten

Dette ser jeg i mange tilfeller på som enten ren provokasjon eller i noen få tilfeller en så lav grad av persepsjon og evne til komunikasjon at det nesten ikke er til å tro!

Jeg skal innrømme at jeg selv også noen ganger er blitt så provosert at jeg har fallt under lavmålet.

Jeg skulle i tillegg gjerne sett at det fantes statutter som kunne håndheves mot forsøplingsposter, samt ren ignoranse, men dette er jo rimelig utopisk samt vanskelig å definere hvor grensen ligger.

Hva med en egen kategori hvor de som vil kan hakke løs på hverandre og standarden er vesentlig lavere for moderatorinngripen? Eller vil dette muligens bare øke problemet?

Jeg må si at jeg er veldig enig med Snæbbis. Det har jo i lang tid vært slik at intressante og morsomme debattanter har blitt kjeppjaget av hoder med ignoranter og forum-troll.

Jeg mener brudd på regel 1.2 og 1.8 modereres alt for snillistisk. Når det heller ikke er lov å fortelle folk en sannhet eller to her inne, så vil forumtroll storkose seg her inne.

Hvordan ordne opp i dette?

1. Pælme ut folk som ikke klarer å gjøre rede for sine standpunkter med argumenter. Vil eller kan du ikke gjøre rede for deg, har du ingenting på et forum å gjøre.

2. Henvise ignorantene til et eget underforum. Så kan de skrive der inne inne til de har klart å forfatte et fornuftig innlegg.

3. Ignorere funksjon. Dette er litt problematisk, i og med at endel deltakere er overalt i alle tråder, slik at det blir vanskelig å følge diskusjoner hvor 2/3 av innleggene er av personer man har på ignorere listen sin.

 

Det kan kanskje være noen mer subtile måter å fortelle hva man mener er grei oppførsel, og det er moderator tildelte titler. Se for eksempel forumet på terrengsykkel.no. Her får brukere som utmerker seg (i begge retninger) tildelt noen morsomme titler. F.eks har debattant Dan, som har klaget på syltynne fjortiser, fått tittelen "olding med 50 kg rumpe".

På denne måten vil forumeierene indirekte fortelle hva som er akseptert oppførsel, samtidig som vi vil kunne få en god latter.  Jeg foreslår umiddelbart at brukeren "Bjørnen" får tittelen "Evig rød-hvit!" :-)

---------------------------

Bjørkøy som Statsminister!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f