Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 02 okt 07, 18:24
Når ting utarter seg har det lett for å bli en av følgende ting:
 - Offtopic posting
 - Personlig slægging uten argumentasjon
 - Lav terskel for å svare på slægging med slægging

Hva kan så gjøres for å forhindre dette? Tja, hver enkelt må følge litt bedre med på netiketten her inne, og ta litt ansvar for at det blir ført ordentlige tråder med argumentasjon osv. De trådene som har argumentasjon på et eller annet nivå blir sjelden eller aldri kjedelige, eller forferdelig lange. Hadde vi kutta ut alt offtopic og slagg i utestengt-tråden ville vi sittet igjen med en 40-50 velformulerte poster som hadde vært netto fine bidrag til hele debatten istedet for at tråden bare dør fordi ingen gidder å lese offtopic og slagg.

Jeg tror vi med fordel kunne begynne å håndheve netiketten litt kraftigere, typisk synes jeg innlegg kan dumpes i søpla hvis det ikke forekommer en eller annen argumentasjon. Meningsytrninger er ikke interessante med mindre folk forklarer hovrfor...

Moderatorer må ha et system for å lagre advarsler/inngrep sånn at moderatorene kan dele all informasjon om hva som er foretatt. Terskelen for å hive ut innlegg bør være ganske lav i en overgangsfase, sånn at folk skjerper seg litt.

Og kanskje vi burde ha flere moderatorer? Jo flere kokker jo mere søl, joa, men jeg oppfatter ikke at to moderatorer er uenige som noe svakhetstegn, snarere tvert imot. Det er flott å kunne støtte seg på flere.

Kanskje man også kunne ha forskjellige terskler i forskjellige kategorier.

Så, for å gjøre en lang historie kort:
 - Sentral lagring av alt hver enkelt mod gjør, med en liten begrunnelse, aller helst åpent for alle, siden det ikke er noen hemmeligheter ute og går, tross alt. Det er flott at en forfatter av en sensurert post kan gå inn i moderator-tråden og lese hvorfor osv, og da trenger man faktisk ikke drive med PM osv, siden det allerede ligger åpent.
 - Flere moderatorer
 - Forskjellige terskler i de forskjellige kategoriene sånn at også SMSerne har et forum, hehehe
 - Generelt mye lavere terskler mht slagging, offtopic og ubegrunna meningsytringer

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f