Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 02 okt 07, 17:56
Endret: 02 okt 07, 17:58
Vi diskuterer internt hva vi kan gjøre for å forbedre kvaliteten på forumet. I den anledning ønsker vi å høre hva dere brukere savner, hva dere mener vi burde forbedre, og ikke minst; Hvor lista bør legges.

I det siste føler i alle fall jeg personlig at kvaliteten på diskusjonene har falt betraktelig. Så å si samtlige "faglige", fotballrelaterte diskusjoner drukner i den store mengden av direkte svada og forsøpling. Det er en selvfølge at utestengelsen, som IKKE skal diskuteres her i denne, medførte mye styr i forumet, men vi hadde håpet at det skulle roet seg mer med tiden. Det har det foreløpig ikke gjort, og vi opplever en høy grav av parallelt gående diskusjoner i flere tråder. Dette er ikke gunstig.

I tillegg har mange diskusjoner begynt å bære mer preg av SMS og MSN lignende samtaler, eller rett og slett ren skittkasting. Husk at dette er et diskusjonsforum, ikke et sted du skal holde en samtale mellom to parter gående. Det tar man via private meldinger.

Vi har selv våre tanker om temaet, men ønsker ikke å legge noen føringer. Derfor kommer vi ikke til å selv skrive forslag i denne tråden før dette eventuelt blir tatt opp av dere.

Så kjør på: Kom med deres forslag!

De av dere som IKKE sier noe i denne tråden bør heller ikke komme og klage når eventuelle grep vil bli gjort.

På forhånd takk.

PS! ffksupporter.net, altså selve siden, skal ikke diskuteres i denne tråden. Kun forumet.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f