Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 26 sep 07, 00:22

Opprinnelig postet av math
Opprinnelig postet av kenneth
Jeg har en ting å si i denne tråden, og det er at det lett vises hvilke som er ekte supportere og hvilke som er mer opptatt av status.

"Buhu, gidder ikke synge mer"

"Buhu, resten av Norge ler av oss"

"Buhu, helten min er utestengt"

""Buhu Buhu"


Dere har gitt en mann ganske mange morsomme øyeblikk de siste ukene dere som har argumentert og motargumentert for ditt og datt.


Dere er stort sett en gjeng med unger, knapt tørre bak øra...de fleste av dere faktisk. Dere har INGEN supporterkultur, dere er kun en gjeng med wannabeere... Inget mindre!!





Enig. Det at den såkalte supporterkulturen tilsynelatende er avhengig av EN mann sier vel sitt om at den ikke er eksisterende.  Zoran er per dato histore som forsanger, move on. Drit i den kontinetale stilen som Zoran sto for (uten at det er noe galt med den), og kjør engelsk modell med flere forsangere blant publikum som kan bytte på å dra igang. Da er det ikke så prekært at forsangere ikke vokser på trær (ref. Husgutts kommentar), fordi denne modellen ikke krever så mye av hver enkelt forsanger. Wannebe-Ultrasene og Zoran-disiplene i BrigadeTøffTøff vil nok ikke være med på en sånn løsning, men jaja ...

Flere forsangere ?? Hvem vil være det ?? Rekk opp handa ?? Tror ikke det var så mange dø.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340