Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 08 sep 07, 08:43

Jeg synes Klokan skal gjøre tre ting, jeg:

1. Vurdere om han kan finne andre måter å motivere og oppmuntre folk til å synge - enn å skrike og kjefte (altså ikke se bort fra den "sutrende" skribenten,

og

2. politianmelde de trusler som er blitt fremsatt (fordi trusler som er på dette nivået Klokan beskriver fortjener å anmeldes og skal håndteres skikkelig),

og

3. stille som forsanger i neste kamp. Fordi Klokans jobb som forsanger er viktig og fordi han gjør en god jobb - og fordi jeg tror Klokan utmerket godt er i stand til å skjønne (som han skriver selv) at han har gått over streken - og kanskje ikke gjør det igjen...?

 

 

Helt enig med denialsander i disse forslagene.

Det er jo en del snåle mennesker i verden. Den/de som planlegger å ta Klokan personlig kan jo ikke være riktig navla! Forstår veldig godt at det blir en tøff personlig belastning for Klokan. Slike ting må jo bare anmeldes.

Det er sundt at vi stadig diskuterer måten tribunelivet gjøres på. Synes ikke ishmaelSmuck sitt innlegg var over streken. Han tok opp noe han opplevde som et problem på en saklig måte.

Jeg synes diskusjonene her ofte går rett i skyttergravene, lite interesse for å være inkluderende og åpne for forskjellige måter å være supporter på. Enten må du være som "oss" ellers kan du dra deg vekk! Hvis vi får en stil som skremmer folk bort er ikke det bra.

Håper det er mulig å få røyka ut hvem det er som kommer med trusler mot Klokan slik at det blir slutt på sånt tull.

Håper du kommer på neste kamp, Klokan.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340