Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 05 sep 07, 12:45
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Det er nok av dem som flere ganger i år har forlangt at den ubrukelige Czwartek må vrakes for godt, med mindre han blir kåret til BB og kommer på rundens lag. Det skal visst litt ekstra mye til å bli akseptert når man kommer fra lokalmiljøet. Undrer på om ikke det er den største utfordringen nå det gjelder tilveksten av lokale spillere. Jeg er ikke egentlig så veldig bekymret når det gjelder fullvoksne spillere som Czwartek og Ramberg, men hvordan er det for en lovende 17-18 åring å bli akseptert i FFK? Enten så blir man forgudet ala Tarik, eller så venter nok en lovlig tung vei til aksept. Er egentlig glad jeg ikke spiller fotball.


Jeg tror, for å være helt ærlig, at det er et sammenfall av holdninger i denne saken. De som mener at Ramberg er dårlig mener også at sportslige problemer og mangel på resultater skal løses vha innkjøp av spillere.

Sånn sett sitter jeg bestemt med følelsen at disse menneskene aldri synes de spillerene vi allerede har er bra nok, og i tillegg at de som vi har fått gratis aldri blir så mye verdt som de vi har kjøpt. Jeg sitter med følelsen at det er samme sak som i IT-verdnen: "Linux er gratis, det KAN jo bare ikke være bra"

Dette er jo, sett fra avstand, og i lys av  "bærekraftig utvikling av fotball som idrett", helt absurd verdisyn, og vil forårsake svære konkurser og elendighet. Se på VIF og Kjetil Rekdal: Det var jo ikke en egen junior-spiller i mils omkrets av treningsfeltet med A-laget! Og dette var naturligvis en av grunnen til at det gikk ganske dårlig også.

Det er greit nok at penger betyr mye i fotball, men vi trenger jo ikke å sette alle kluter til for at det faktisk betyr ALT i fotball. Nei, vettu hva: Vi supportere skal være en MOTVEKT til dette verdisynet, og ikke en forsterker av det.

Og til de som da mener at idealisme ikke får oss noen vei, så er det bare en ting å si: Hvis vi ikke PRØVER å forhindre noe, så er det neiggu ikke rart at det til slutt finner sted, heller.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340