Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 05 sep 07, 12:06
Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Dere er som tabloidavisene noen av dere, bygger opp folk og tar del i medgangen og så river vi de ned den dagen de ikke leverer/er ute av form.

Hva tåler dere selv ? Tåler du en sleivete kommentar? Jeg har hele tiden sagt at foruten majoriten i Plankehaugen så er FFK publikummet svært oppskrytt. Eksemplene over er klare bevis. Det hjelper vel heller ikke å få folk til å forstå enkel psykologi, uansett så handler dette om ræva publikummere.

Nettopp mitt poeng i et nøtteskall. Det er desverre så typisk at de som er ivrigst etter å slenge negative kommentarer mot spillerne helst vil ha seg frabedt at noen er uenige med dem - for ikke å si slenger negative kommentarer tilbake.

I mitt mest fag-nerdete hjørne tror jeg det har noe sammenheng med det idiotiske uttrykket "ytringsfrihet", som leder altfor mange til å tenke at de selv har det privilegiet at de kan si akkurat hva de vil. En bør snarere tenke på ytringsfrihet som alle andres rett til å si akkurat hva de vil om en selv. Da blir plutselig ikke ubegrenset ytringsfrihet like interessant lenger.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340