Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 05 sep 07, 11:01
Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Denne tråden her handler egentlig ikke om Ramberg, denne handler om folk som mangler oppdragelse......

Vi har sett det før: Først var det Vebjørn Hagen, så ble det Hoås/Kvisvik og nå er turen endelig kommet til vår lokale helt Ramberg. Det har vært så mange spillere innom FFK de siste 20 årene, men først etter oppturen med Ringberg & co helt frem til eliteserien så begynte vi å rive ned våre egne. Og det handler ikke om meningsforskjeller, alle synes noen er bra eller dårligere, men det er formen på det som er så råttent. Dere er som tabloidavisene noen av dere, bygger opp folk og tar del i medgangen og så river vi de ned den dagen de ikke leverer/er ute av form.

Hva tåler dere selv ? Tåler du en sleivete kommentar? Jeg har hele tiden sagt at foruten majoriten i Plankehaugen så er FFK publikummet svært oppskrytt. Eksemplene over er klare bevis. Det hjelper vel heller ikke å få folk til å forstå enkel psykologi, uansett så handler dette om ræva publikummere.


Innertier! Og en ting er de som sitter her på forumet, her kan vi jo gjøre noe med problemet.  Verre er det med alle tullingene i gata og på stadion som mangler enhver form for folkeskikk.  Altså det er lov til å snakke varmt om dem man vil ha med på laget, men det er totalt unødvendig å rakke ned på dem man mener ikke er gode nok.  Ingen går ut i FFKdrakta og bevisst er dårlige.

En sleivekommentar kan være utrolig destruktiv.  Slikt setter seg i hodet og virker kun negativt for spilleren og laget.

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340