Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 02 sep 07, 21:36

Jeg mener det er helt greit å være kritiske til spillere. Jeg mener også at det er helt greit å være uenig med treneren. Det er jo morsomt å diskutere og være etterpåkloke etc etc. Dette vet vi jo godt. Jeg ser at folk skriver at det ikke er noen heksejakt på Ramberg, mulig det, men i så fall er det ikke langt unna.

Jeg mener det er helt greit å ytre seg under kamp når noen bommer på en stor sjanse, for eks; " Åhh.. Tarik da!" etc.  Det klarer jeg ikke å unngå selv. Men folk snakker regelrett stygt om Ramberg, det tror jeg nesten alle vet godt bare de tenker etter litt. Du hører det i det daglige når folk snakker om fotball og FFK, alltid noen som mener noe stygt om han. Og man hører det på stadion. Jeg har sittet på forskjellige plasser rundt omkring på stadion, og alltid har det vært folk bak meg som har vært stygge mot han.

Jeg synes folk burde holde seg for gode til det. Jeg mener at Ramberg ikke er god nok for start-11 til FFK, men jeg jubler og klapper når speaker roper opp navnet hans. Det burde alle gjøre, og gjerne ekstra høyt ettersom han er i fra Fredrikstad!

 

P.s. Han har sikkert masse bra han bidrar med i klubben. Når det gjelder kosthold og egentrening er vel Ramberg i særklasse?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340