Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5527

Lagt til: 31 aug 07, 10:26

Var veldig skuffet når jeg gikke fra kampen i går. Egentlig var jeg veldig skuffet helt til Bjørkøy scoret også. FFK hadde til da ikke evnet å skape en eneste målsjanse. For i vinne fotballkamper må man score mål. For å score må man skape sjanser. Selv om man førte spillet i hele kampen så var det motstanderen som skapte de få sjansene som var. Hammarby spilte taktisk klokt å hadde tilsynelatende full kontroll på det hele.

 

Straffesituasjonen(e) var litt kontroversielle. Situasjonen der FFK fikk frispark utenfor 16 meteren var en klar hands, men jeg satt for langt unna til å si at forseelsen var innenfor. Handsen på Sjöberg var klar i den grad at ballen traff overarmen. Om armen var aktiv og om det var straffe er dommerens vurdering. De som har sett noen fotballkamper vet at dommere sjelden er konsekvente i sin vurdering av slike situasjoner. Sjöberg kunne ikke kommet seg unna ballen så han kan ikke klandres.

 

Shabaan stod som en gud. PAC hadde få problemer og kom bra med offensivt. I midtforsvaret var Gerrbrandt sjef. Skuffende at Piroja ikke kom til en eneste avslutning på offensiv dødball. Sjöberg spilte sin beste kamp i FFK drakta. Bjørkøy var god hele kampen. Wehrman hadde ikke sin beste dag på jobben. Ramberg var god med ballen når han fikk rom og var løpsvillig. Kom til sjanser men er ingen avslutter. Jeg synes det er flaut å se en spiller som spiller UEFA kvalik på hjemmebane, i sin egen hjemby, trekke seg unna i alle dueller. Kvisvik klarte heller ikke å skape noen farligheter for Hammarby. Gardar jobber som en helt, men evner ingen ting. Var helt tannløs. Tarik måtte møte de fleste oppspillene og fikk aldri noe bakrom å boltre seg i. Bidro også til fint spill men var ufarlig. Kouadio gjorde et meget positivt innhopp og bør, etter min mening, få flere sjanser på venstre midtbane. Hoås hadde et friskt innhopp og evnet det ingen andre hadde gjort før ham, nemlig å komme til sjanser.

RBK brukte mange år på å lære seg til å spille denne typen kamper. Dette var vårt første forsøk. Håper vi snart får sjansen igjen. Øvelse gjør mester!

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340