Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 31 aug 07, 00:39

Etter at jeg ikke fikk sett forrige kamp kjente jeg bare Hammarby av omtale fra den kampen. Jeg fryktet et sterkere lag enn det jeg fikk se. Det var fine kvaliteter i Hammarbylaget, men de slet veldig med å komme til avslutninger. Etter ca 40 minutter begynte de med langskudd, etter å ha forsøkt både kanter og sentralt til ingen nytte. På midtbanen virket de sikre i pasningsspillet og hadde noe høyere balltempo enn FFK. Likevel var det FFK som skapte de største sjansene kampen sett under ett. Alt i alt noterte jeg vel to kvalifiserte avslutninger fra Bajen, straffen inkludert. De kan være fornøyd med at det holdt til avansement.  

Det var utrolig bittert å se FFK tape på denne måten. Det var ingenting å si på innstillingen til gutta i dag, og målet som kom var vanvittig fortjent. FFK klarte seg bedre enn jeg hadde fryktet, helt klart.

Men det var én ting Hammarby var klart best på. og det var kynisme. En kan mene hva en vil om kynisk fotball, tidsdrøying, billige straffer etc, men i internasjonal fotball så MÅ man være kynisk for å komme noen vei. På det punktet ga Hammarby oss en leksjon vi bare har å lære av.

Men jeg savnet Gashi i dag. Skuddfoten hans hadde fort kommet til nytte på en kveld som dette.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340