Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #79

A-lagspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 293

Lagt til: 27 aug 07, 18:57
Opprinnelig postet av Martin_
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Dessverre så vanker det fort bot for FFK når Bajen kommer på besøk. Tviler ikke et sekund på at de greier å få med seg bengalske lys og det som verre er inn på vår stadion.



Herregud, nå må dere gi dere! Syntes virkelig ikke du skal synke ned på det nivået Rune. Vi skal ikke bare be Morgan avlyse kampen da? Siden det er for stor generell RISIKO? Holder ikke 40 sider fra hylekoret med babbel om at det blir bråk?  Er det rart folk blir hjemme...


Hva er det egentlig du reagerer på i posten du siterte? Rune utrykker bekymring for at det kan skje noe som gir FFK bot. Synes du ikke det hadde vært dumt eller mener du at det er så kult med bluss at det er vært pengene?

Etter en liten stund så skjønte jeg at det kanskje var ordene "og det som verre er" du reagerte på og det kan jeg skjønne, for Bajen har vel ikke noe rykte for å lage tull annet enn på derbyene eller? (jeg vet ikke)  Men nå skal det også sies at RuneH til tider er litt negativ til det meste og venter nok det verste. (ikke noe vondt ment :) )

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340