Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 25 aug 07, 02:38
Opprinnelig postet av danieltr

Hvem var speaker da vi møtte Start i NM-semifinale i fjor? Husker han var GANSKE patriotistisk da vi scoret og skrek ut JAAAAADDAAA.. Jeg synes det var fett den gangen, og vil tro at Start-spillerne ikke ble mer kamplystne akkurat da den runget. Er det egentlig noe galt i at speakeren tydelig viser at han holder med hjemmelaget, og prøver å gi dem en ekstra piff? Uten å være ufin mot gjestene selvsagt. Stor forskjell på det å være entusiastisk over eget lags prestasjoner, og å være ufin mot motstanderne og å bruke speakertjenesten til å prøve og psyke de ut..

F.eks. - > Nå på Søndag: Ardian Gashi har akkurat knallet inn en suser fra 25 meter og Thomas Arntsen skriker: JAAAA, Knut Borch, så du ikke den da?? Eller Ligger du der og kaver?? Noe sånt ville selvsagt ikke vært noe særlig,  men å skrike JAAAAAAADDAAAA, Aaaaardiiiiaaan GASHI!! er vel neppe å trå over streken?

Synes speakerne rundt om i landet kan være så entusiastiske de vil, bare de holder seg til å juble over eget lag, og ikke på noen som helst måte prøver å ydmyke motstanderen. Som i hockey, som noen nevnte her. Der i gården har det jo gått sport i å drite ut motstanderlaget mest mulig, og jeg tenker da spesielt på lokaloppgjør mellom Stjernen og Sparta. Smurfesanger, den fæle latteren fra Michael Jacksons "Thriller", lyden av et toalett som blir dratt ned osv. Høyt nivå på en del av det som har kommet fra den fronten. Not.

AMEN!!

---------------------------

heia heia...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340