Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 21 aug 07, 21:42
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

I de fleste land (norge inkludert) har de supporter klubber, en gjeng som har fast plass i en del av hallen, så er ikke tilfellet i NHL, der er samtlige på tribunen med når de blir dratt igang, ikke ved synging, men hoying, roping, og klapping, gjerne med effekter som er bannlyst av supporter klubber her i landet (som klappere, store hender o.l.)

Duske damer som som kan det de driver med, ikke fjortisser som er med for å bli sett.
Ett show før kamp hvor hver og en spiller i hjemmelagets start femmer blir introdusert på isen med spotlight og masse effekter. Som også er med å øke stemningen.

 

Da er vi i alle fall uenige, hehe.

Jeg vet at NHL-laga som regel ikke har noen fast supportergruppering, som finnes i de europeiske ligaene. Men etter min mening er det synginga og klappinga som lager liv. Hoying og roping er ikke med på å bidra til det, etter min mening. Og jeg har stor forståelse for hvorfor slike effekter er bannlyst her i landet, alt slikt inkludert trommer bidrar bare til mer støy enn liv.

At duskedamene i NHL kan sine saker, tviler jeg ikke på, hehe, men det finnes da vitterlig i andre ligaer også. Stjernens duskedamer er kanskje ikke store greiene å skryte av, men de skal ha ros for at de faktisk stiller opp i kamp etter kamp! Men de fleste laga i Elitserien og Stavanger Oilers (muligens TIK også, lenge siden jeg har vært i Leangen nå...), har også flinke duskedamer. Det samme hadde Vålerenga for en tid tilbake. At spillerne blir introdusert en etter en i førstefemmeren er en typisk NHL-ting, men også dette blir praktisert i de europeiske ligaene, også her i Norge .

Hockeyen i NHL er verdens beste, det er det ikke tvil om, men stemningsmessig så vil jeg fremdeles påstå at de europeiske ligaene er bedre. Det er større haller, mer tilskuere og selvsagt større lydnivå "der borte", men vi synger og skaper mer stemning på den måten "her borte". Mener nå jeg, hehe.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340