Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 21 aug 07, 19:20

Syns det er merkelig at Hareide tar ut et såpass kjedelig uttak til en treningskamp. Bjørn Helge Riise og Fredrik Strømstad, for å ta to eksempler, strålte jo når de fikk sjansen.

Syns det er bra gjort å ikke legge merke til at Gashi har noe på gang, med to scoringer på tre kamper i sin nye klubb. Men neida, han tar heller ut Kristoffer Hæstad, som har vært elendig i år. Hvor er logikken?

Morten Gamst Pedersen i startelleveren? Han får jo Miika Multaharju til å se ut som Beckham med de cornerene sine. Når man ikke får til dødballer og innlegg, og har nesten like dårlig løpskapasitet som Raymond Kvisvik, hvorfor skal man da hver jævla gang få en ny sjanse?

Erik Huseklepp og Petter Vaagan Moen? Hvor er de? Erling Knudtzon? Fredrik Gulsvik?

Det er ikke rart norsk fotball slaktes så mye som det gjøres, når man ikke tør å gi unge talenter sjansen på landslaget!

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340