Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 21 aug 07, 15:24

Opprinnelig postet av Ebenfalk2
Niks. Kjenner flere fra den gjengen der, og mange av dem har altfor stort tomrom imellom øra, heldigvis har dem noen fornuftige folk blant seg og, men kommer aldri til og stå med Beavers. Og det kan dem skylde seg selv for.

Arangementet rundt Hockey i Norge skulle ligna mer på det dem har klart og lage i NHL, flotte publikums arrangement og med god stemning på tribunene. I Norsk hockey er det om og gjøre og slenge mest mulig dritt til motstandern enn og heie på eget lag, noe som jeg synes er håpløst. Tror litt av grunnen til at folk ikke gidder og dra i hallen er all negativitet rundt Beavers, samt dårlige resultater i serie og sluttspill selvfølgelig.

Men som sagt jeg skal bidra med mitt for at stemninga blir bedre. Har troa på uffe og at stjernen på sikt kan bygge seg opp til og bli ett godt teknisk lag igjen.

Men det blir ikke bedre av at folk sitter hjemme og klager på hvor dårlig det er. Synes du noe kunne blitt gjort bedre, så kom heller med forslag eller gjør noe med det. Som oftest mye bedre. Beavers har blitt mye bedre med åra, og lager faktisk ganske bra med liv til å være så få som synger synes jeg. Og med tanke på ressursene man har, så gjør de faktisk en kjempejobb ellers også for Stjernen.

Ligne mer på NHL? Der folk sitter stort sett rolig, og knapt lager noe liv? At det er om å gjøre å slenge mest dritt, er jeg uenig i. Noe er det selvsagt, men det er bare med på å skape litt temperatur og liv, og slik er det i flere ligaer enn i Norge...i Sverige også f.eks. Skal en være skikkelig supporter, så står man og synger og støtter laget sitt (og slenger noen meldinger til motstanderen), ikke sitter rolig og bare jubler når Stjernen scorer. Og PH er en god supporterskare de også ja, men kom ikke her og fortell meg at de ikke har kommet med en melding eller to til motstander eller dommer de også.

At folk holder seg hjemme pga Beavers kan nok stemme, men det har ikke noe med at Beavers er så grusomt ille å gjøre. Det er fordi FB og andre medier elsker å slå STORT opp hver minste negative ting (og det gjelder ikke bare Beavers og Stjernen, men hockeysporten generelt). Folk bør heller møte opp og se med egne øyne hva som foregår, i stedet for å som sagt sitte hjemme og klage.

Men Weinstock kommer nok til å bety mye for laget ja, stort pluss at han har signert for tre år. Man så jo allerede forbedringer i Iron Man-konkurransen - fra desidert sist til tredjeplass sammenlagt og to spillere blant topp fem individuelt. Blir nok ingen topp-plassering i år, men tror likevel laget kan overraske mange.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340