Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 19 aug 07, 22:25

Jeg er gald for at det finnes et tribunekulturpoliti som kan fortelle alle oss idioter hva som gjelder. Finnes det en oppskrift, brukermanuale eller lignende for oss uinnvidde slik at vi slipper å drite oss ut - i deres øyne - jevnt og trutt?

Fy f.... for en mannsjåvenistisk dr...gjeng! Er`e mulig??!! Så hvis det hadde vært Lene Alexandra sine boobs som hadde hoppa rundt der hadde det vært fint?

Her er det ca 300 - 400(?) stykker som gidder å bruke ferie eller ta seg fri fra jobben for å støtte opp om laget, så klarer dere bare å slenge drit?

Personlig synes jeg ikke det er så stas med drita folk som står å slenger med leppa til egne spillere hellere. Skal det innføres promillekontroll? Er det bare en måte det er lov til å være supporter på?

Og dessuten var ikke synginga allverden. Etter 2 - 0 ble det svært stille i lange perioder. Men heldigvis tok det seg opp.

Ja, det er kanskje bedre hvis en kan få til et mer samstemt uttrykk når en ikke er så mange på tur, men det får styret diskutere og bli enige om på forhånd.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f