Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 18 aug 07, 18:01

Teorisk sett er jeg enig, djpete, men finnes det målgarantister?

Joda, få Christiano Ronaldo til FFK så kommer han nok til å score et par mål. Men blant de spillerne som det er mulig å få til TL så tror jeg ikke noen kan garantere noe som helst. Jeg er f.eks ikke sikker på om Nannskog ville ha scoret så mye som han gjør for noe annet TL lag enn Stabæk - fordi Stabæks midtbane og spisskollega Gunnarson gir Nannskog akkurat de fremspillene han trenger for å score.

Jeg begynner å komme litt på gli i spørsmålet om FFK likevel trenger en bedre spiss. Særlig det Kasey Wehrman sa nylig om å avlaste de unge spillerne med en mer erfaren spiss hørtes veldig fornuftig ut. Men jeg blir også litt oppgittt over det utbredte kravet om at FFK må hente inn spisser som bare finnes i folks drømmer og fantasier.

Man får ingen garantier i dette markedet. Man kan ikke heve kjøpet av en spiss med den begrunnelse at han ikke scorer. Man kan heller ikke forutse hvem som vil være god i morgen bare fordi man vet hvem som var god i går. Man kan gjøre kvalifiserte gjetninger, men man kan ikke vite.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340