Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 13 aug 07, 09:57
Endret: 13 aug 07, 09:59
Opprinnelig postet av Kristian B
 
Opprinnelig postet av A9$h

Dommeren var TRAGISK...Fatter ikke hvordan han klarer å ødelegge hele matchen å være i fokus..tulling

Så fofana??ER DET MULIG?! Før trodde jeg på at du trengte et mål for å score fler, men nå viser du at du er talentløs. Ikke vits i å samle på han. Bommer på 100% sjanse etter sjanse, og løper mer i offside enn kjerringer i kvinnefotballen. 

Hvorfor er det alltid noen som må ta helt av når det er spillere som ikke innfrir helt??

Fofana er 18 år(!!!!), nettopp kommet til Norge fra elfenbenkysten og bruker selvsagt litt tid på å innpasse seg norsk fotball!! Han går mye i offside, skårer for lite, og er generelt litt for urutinert i spillestilen. Mener du vi bare skal kaste alle talentene ut fordi de ikke innfrir i løpet av så kort tid??

Nei, gi gutten tid, så vil han til slutt skåre.

At vi trenger en klassespiss, det er jeg imidlertid helt enig i!!

Helt enig med Kristian B. Det er enda godt at Grønhagen har mer vett enn de som vil bytte ut alle spillere som ikke blir en umiddelbar knallsuksess. Det tar litt tid å bli god, for enkeltpsillere så vel som for et lag.

Nå har vi fått inn tre spillere i sommer som har gått rett inn og forsterket laget - hvor mye skryt får de for det? Ikke stort, i alle fall ikke fra den kanten hvor kritikken hagler over de som ikke innfrir straks. Ja ja, man har lov til å ha sin mening.

Selv har jeg ikke etterlyst noen klassespiss, men skulle vi hente inn en forsterkning til på topp så vet jeg hvem jeg ønsker meg. Sandefjords Adriano Munoz. Stor, sterk, rask, kreativ - av det lille jeg har sett vil jeg si han utgjør halve Sandefjords angrep helt alene. Men nok om det her.

Hva gjelder dommeren i går så hadde han det ikke enkelt, det kan være sagt. Det er nok veldig lett å sitte på sidelinja, for ikke å si i sofaen med repriser og slow motion fra diverse vinkler og se hvor feil dommeren tok. Jeg tror veldig få av kritikerne hadde klart å gjort det stort bedre. Kanskje skulle enkelte være litt forsiktige med å slenge for mye med leppa?

Det er liten tvil om at dommerne i blant kompenserer for tidligere feil de har gjort i kampen. Vikings annulerte mål i går kunne se ut som at de fikk igjen for å ha fått en straffe for mye. Ikke at jeg vet, men jeg mistenker at det er litt sånn. Andre kan synes hva de vil om det, jeg synes det er helt greit. Uansett hvor mange rare avgjørelser det ble i går så ville det være det rene sprøyt og ingenting annet om noen av lagene skyldte på dommeren for å ha mistet seieren. Dommeren dømte ganske likt begge veier, like mye på godt som på vondt. Begge lag produserte nok sjanser til å kunne ha avgjort kampen, og kan skylde seg selv for at de ikke klarte det. Sånn sett var det helt greit med uavgjort.

Fantastisk underholdende kamp, da. For en nerve, for en spenning. Fotball blir ikke stort mer underholdende enn som så. Herlig at FFK igjen tok poeng borte!

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340